Dit is de boodschap van Engel Gabriël, wat door God is gestuurd via Lucy,

Gepubliceerd : 02-07-2015.

Hier is Engel Gabriël,

de afgelopen dagen zijn weer heftig geweest met aanslagen en met rampen, Ik vind het verschrikkelijk wat er gebeurd is in Tunesië, mensen die heerlijk op vakantie zijn, mensen die ook hard gewerkt hebben en zich graag willen ontspannen, heel veel mensen zijn zo maar dood geschoten.

Ik wil even  de I.S. toespreken: Allah heeft Mij de boodschap gegeven om aan jullie te vertellen dat jullie verkeerd bezig zijn en dat jullie niet zo maar mensen mogen afslachten ook al is het om het geloof, er zijn in de wereld verschillende geloven en Wij Boven accepteren dat in zekere zin, dat het wel positief gaat en positief blijft, maar wat jullie gedaan hebben dat is onvergetelijk. En daarom vraagt Allah aan Mij om dit door te geven aan jullie, willen jullie daar alstublieft mee stoppen, jullie zijn al jaren bezig met het afslachten van mensen, Allah is daar zeer bedroeft over, heb nou eens een keertje inzicht en accepteer nou dat er mensen zijn met een ander geloof.

Ik ga niet smeken, Ik hoop dat Ik de kern geraakt heb bij jullie en dat jullie er met je gezond verstand over nadenken wat er gezegd is.

Ook wil Ik even stilstaan wat er in Thailand is gebeurd, dat er zoveel mensen brandwonden hebben en heel veel mensen in levensgevaar zijn en Ik wil  de regering toespreken

om te vragen: straf deze mensen die dat hebben gedaan, (dat zijn waarschijnlijk twee mensen,) straf ze niet al te erg, ze zijn al genoeg gestraft, ze zijn gestraft door wat er is gebeurt, want dit vergeten ze hun hele leven nooit meer, daarom geef extra liefde aan deze mensen, aan de mensen die dit hebben veroorzaakt, Wij geven van Boven alle steun aan deze twee mensen.

Maar Wij geven ook steun aan alle slachtoffers, want met de onvoorwaardelijke liefde van Boven willen Wij de pijnen toch een beetje verzachten, Wij staan elke dag elk uur bij jullie en helpen zo veel als We kunnen, Wij vergeten jullie niet, maar ook de familie, de ouders, broers , zussen, nichten en neven, want deze mensen zijn ook zeer bedroefd over wat hun vrienden of familie is aangedaan en Wij vragen ook om te bidden voor deze mensen en ook vragen Wij om onvoorwaardelijke liefde te sturen naar deze mensen.

Wat er in Griekenland gebeurd is, is ook heel erg voor de mensen die daar wonen, Ik geef jullie ook zo veel mogelijk onvoorwaardelijke liefde en energieën, vooral aan de regering, dat  zij de juiste beslissingen nemen en het juiste doen wat goed is voor jullie land.