Zuivering van Jomanda als persoon

Gepubliceerd : 10-09-2015.

Engel Gabriël heeft een boodschap van de Goddelijke Wereld gebracht om de naam van Jomanda te zuiveren.

Jomanda heeft geen fout gemaakt, de voorspelling voor november 2011 klopte wel, maar Nederland heeft nog een kans gekregen, het water dat zou komen is door vele engelen tegen gehouden.

Vele mensen zullen het niet geloven, maar het is toch waar, de mensen die zijn verhuisd, dienen zich te realiseren dat het al vast lag.

Jomanda heeft haar werk prima gedaan, zij heeft zoveel mensen geholpen, ze heeft zoveel goede adviezen gegeven, maar de media heeft haar belachelijk gemaakt en in de grond getrapt.

Er is niemand zo zuiver geweest als Jomanda en er is ook niemand zoals Jomanda, die zoveel liefde heeft gegeven aan de mensen. Ze heeft heel veel goeds gedaan en het is jammer, dat ze juist daarvoor Nederland heeft moeten verlaten.

Er zijn mensen die Jomanda missen en zij zal de mensen ook wel missen. Zij heeft zuiver met de Goddelijke Wereld gewerkt en is altijd eerlijk en oprecht geweest. Ze heeft ook mensen, die problemen hadden, geleerd hoe zij deze kunnen oplossen.

Jomanda moet en mag weer terug naar Nederland kunnen, want haar ziel ligt hier en ze heeft altijd met plezier gewerkt, het was haar lust en haar leven.

Wij willen graag dat de media met Jomanda gaat praten. De media zou haar eigenlijk haar excuses moeten aanbieden, want die heeft haar belachelijk behandeld, terwijl zij altijd zuiver is gebleven.

Wij Boven hebben Jomanda altijd gewaardeerd en Wij hebben altijd gevonden, dat zij haar werk goed heeft gedaan, niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen. Jomanda werd ook op handen gedragen door de mensen die haar begrepen en geloofden.

Jomanda is een fijn, hartelijk, goed en een lief mens, dat mag best gewaardeerd worden. Iedereen moet ook in zijn waarde worden gelaten, het is gewoon zo, dat er mensen met een gave worden geboren en dat  er mensen zijn die gaan samenwerken met de Goddelijke Wereld, Ik vraag me af waarom andere mediums wel worden geloofd en dat daar wel normaal mee wordt omgegaan en waarom met Jomanda niet?

Ook heeft er veel jaloezijomandae achter gezeten. Jaloezie maakt alles kapot, denk daar maar eens over na en dan
wijs Ik de vinger naar diegenen, die Jomanda belachelijk hebben gemaakt.

Jomanda is altijd eerlijk geweest, dit wilde Ik graag voor Jomanda vertellen en Ik hoop dat wanneer zij terugkeert naar Nederland, ( het is alleen de vraag,) dat ze normaal wordt behandeld, als een gewoon mens.

Dit was Engel Gabriël met een boodschap over Jomanda, want Wij willen dat zij weer blij naar Nederland kan komen.