Zonnepanelen en het milieu,

Gepubliceerd : 15-09-2015

Engel Gabriël spreekt,

Engel Gabriël heeft via Lucy een boodschap doorgegeven over de manier, waarmee onze huidige regering om denkt te gaan met het gebruik van zonnepanelen.

” Ik wil vooral tegen de VVD zeggen, jullie zijn verkeerd bezig, jullie willen graag dat Nederland een gezonde natuur heeft en krijgt, jullie willen ook dat alles weer gezond is,  jullie hebben het over zonnepanelen gehad, dat het beter zou zijn, als de mensen zonnepanelen kochten en gebruikten voor een goede en milieuvriendelijke energievoorziening.

Maar nu willen jullie, dat de mensen die deze panelen hebben gekocht, belasting moeten gaan betalen over de stroom die zij terug kunnen leveren aan het net. Dat kan niet en mag ook niet. Er zijn mensen bij, die zelfs geen vakantie hebben genomen, omdat zij van de centjes, die eigenlijk daarvoor waren bestemd, zonnepanelen hebben gekocht.  Denk nou eens na over waar jullie mee bezig zijn, jullie werken krom, het is gewoon een kromme redenering om daarover betasting  gaan heffen. Ik vind, dat als de economie beter gaat, waarom dan?

Waarom ineens deze rare ideeën? Wij vinden dat niet eerlijk tegenover de mensen. Dat is het niet alleen, jullie maken hierdoor mensen werkloos, want wat gaan de mensen denken? Als jullie belasting gaan heffen, nou, dan hoeven wij die zonnepanelen niet, dat is toch krom?

Het is ook onacceptabel, het is alleen maar geld uit de zakken kloppen van de mensen, van het volk. De economie gaat steeds meer aantrekken, dus verzin maar wat anders, maar laat deze mensen met rust, het is niet eerlijk tegenover ze.

Het is ook niet goed voor het milieu, want de energie die via de panelen wordt opgewekt, voorkomt een heleboel CO²-uitstoot. Het is nadelig om dit tegen te houden. Het heeft grote uitwerking op het broeikaseffect.

Er is al eerder een boodschap op de website gezet over de CO²-uitstoot, toen dacht de Goddelijke Wereld, dat de boodschap begrepen was, maar niets is minder waar.

 

Dit was een boodschap van de Goddelijke Wereld, door Engel Gabriël gebracht.