Donateurs gevraagd,

Gepubliceerd : 26-09-2015.

Dit is een bericht van Engel Gabriël,

Ik zou graag willen dat de goede doelen Lucy gaan steunen, want zij heeft een hele mooie missie. Er worden ook mensen gevraagd, die haar willen steunen en helpen met het verspreiden van de boodschappen. De mensen die haar willen en kunnen steunen, krijgen extra positieve energieën van Engel Gabriël gestuurd vanuit de Goddelijke Wereld en een bedankje vanuit de Goddelijke Bron. Lucy mag helpen om de liefde door te gaan geven aan de mensheid, want het wordt tijd dat er vrede komt over de hele wereld.

Dit kan zij alleen doen met de hulp van goede doelen en donateurs, want er komen steeds meer  boeken. Boeken laten drukken kost heel veel geld en zij kan het allemaal niet bekostigen. Zij heeft daar echt hulp bij nodig.

Daarom vraag Ik nadrukkelijk of er mensen/goede doelen zijn, die haar willen steunen, want de boodschappen krijgt zij direct van Mij, en Ik ben gestuurd door de Goddelijke Wereld.

Het wordt tijd dat er vrede komt, het wordt tijd dat alles op één lijn komt te staan.

Dit was Engel Gabriël en God zegent jullie.