Ik Engel Gabriël wens vrede onder de mensen, heb elkaar lief.

Gepubliceerd : 12-07-2016.

Hier is Engel Gabriël, met een boodschap over gelijkheid.

Deze boodschap is gericht aan alle regeringen, maar vooral aan die van Nederland en Amerika.

Zoals de politie vooral in Amerika met de zwarte mensen omgaat, dat mag en kan niet,

door deze manier van handelen, ontstaat er alleen maar onrust

Er dreigt weer een discriminatie te gaan komen, en Ik heb al vaker gezegd: maak geen onderscheid tussen blanke en zwarte mensen, want iedereen is gelijk en iedereen heeft het recht op een goede baan, want anders gaat het radicaal fout in de wereld, en dit kan Ik niet toestaan.

Daarom vraag Ik vooral aan de regering of ze daar eindelijk wat aan willen doen.

Alle mensen hebben het recht op een goed bestaan de overheid, en het bedrijfsleven dienen geen onderscheid te maken op kleur , of dat je naam toevallig anders klinkt dan een Nederlandse naam.

Als dit niet gebeurt kan er een kweekvijver van armoede en eventueel daaruit voortvloeiende criminaliteit gaan ontstaan, er moet een einde gaan komen aan het onderscheid van ras, kleur van je huid en je achternaam.

Daarom vraag om er met spoed door de regering vergadert mag worden, want dit mag niet uit de hand gaan lopen, denk aan de kinderen, niet alleen aan de kinderen, maar ook aan de medemens, er zijn al oorlogen genoeg geweest, er is al discriminatie genoeg geweest.

Ik Engel Gabriël zal de regering helpen door positieve energieën te geven om het juiste te bespreken en daarna te handelen, want iedereen is gelijk, iedereen komt uit dezelfde liefdesbron.

Ik heb het al heel vaak gezegd, maar Ik zou willen dat er nu een keer geluisterd wordt, en zoek vrede onder elkaar, laat het alstublieft niet escaleren en luister naar de jongeren, of ze nou blank, zwart of anders gekleurd zijn, hun wensen ook vrede onder elkaar, en ga niet op de vuist.

Want Ik Engel Gabriël wil jullie vertellen dat God van iedereen houdt, en dat iedereen gelijk is, en iedereen heeft recht op alles waar men recht op heeft.

Alleen met praten kan je heel veel doen, en luister en zet jullie oren nou eens een keer goed open en leg het nou eens niet allemaal naast jullie neer, want van kwaad wordt het erger, en dat kan en het mag niet.

Ik Engel Gabriël wil heel graag dat de mensen nou eens op deze boodschap gaan reageren en ook wat jullie van deze boodschap vinden.

Dit was Engel Gabriël en Ik wens vrede onder de politici, onder de agenten, onder blanke mensen, en onder zwarte mensen.

l