Hier een boodschap van Engel Gabriël voor de Turkse mensen die in Nederland wonen.

Gepubliceerd : 05-08-2016.

Hier is Engel Gabriël, nog even met een boodschap over de mensen van Turkse afkomst, het gaat over jongeren, maar ook over hen die al langere tijd in Nederland wonen.

Zij dienen zich een beetje in te inhouden van wat er in Turkije gebeurd, laat je niet opfokken door krachten uit jullie geboorteland of het land waar jullie ouders geboren zijn, laat het alsjeblieft niet uit de hand lopen.

Ik heb een boodschap op de website laten zetten over normen en waarden, Nederland hoeft niet de dupe te zijn door jullie frustraties van wat er in Turkije gebeurd, houdt je alsjeblieft rustig, denk aan je omgeving en ga geen gebouwen vernielen, laat het niet escaleren.

Het enige wat je wel kunt doen is bidden voor je familie in Turkije, bidden en positieve energieën sturen.

Positieve energieën kunnen de ziel raken van de mensen die verkeerd denken, handelen, praten en doen, laat er alsjeblieft vrede onder jullie zijn, en denk ook aan de kinderen, aan de kleine kinderen gebruik alsjeblieft geen geweld.

Ik Allah waarschuw jullie, Allah heeft Mij Engel Gabriël naar beneden gezonden om via Lucy deze boodschap aan jullie te brengen.

Allah is zeer bedroeft hoe jullie je op dit moment gedragen.

Ik Engel Gabriel bescherm jullie, en waak  ook over jullie, Ik  zal er voor zorgen dat jullie rustig blijven.

Rust en nog eens rust, denk aan je eigen familie hier in Nederland, want als jullie in opstand komen, dan gaat het uit de hand lopen, dan krijg je een burgeroorlog en dat heeft Nederland niet verdient.

Nederland, de mensen in jullie omgeving, ( jullie hebben intussen ook vriendschappen gesloten met Nederlandse mensen,) laat deze mensen niet in angst zitten door jullie opstand.

Ik Engel Gabriël vraag via Allah, hou je rustig.

Dit was Engel Gabriël en God/Allah zegent jullie.