WIE IS ENGEL GABRIEL?

engel gabriel

Even een uitleg : Engel Gabriël kan zich als man of vrouw voordoen, maar het belangrijkste is dat hij door de Allerhoogste Bron naar beneden wordt gestuurd, omdat de rust en vrede weer terug moet komen, ook is het belangrijk om de mensen bij te brengen wat wel en niet kan.

Het ergste is: dat de er mensen zijn die elkaar ombrengen op een verschrikkelijke manier, het belangrijkste is om de wereld en de mensen te leren omgaan met harmonie.

Daar is deze tijd rijp voor om de mensen dat bij te brengen, de mensen zijn nog steeds doof en blind over de waarheid die Ik Engel Gabriël verkondig.

Men moet bewust worden, en beter zijn voor de mens, de natuur, en de dieren, dit zeg Ik zo omdat daar nog steeds niet al te goed mee wordt om gegaan, en dat moet beter.

Ik Engel Gabriël heb de opdracht, en moet er voor zorgen dat de wereld, bijna net zo mooi gaat worden zoals zij ooit was, en daar moet ieder mens op deze wereld een steentje aan gaan bijdragen.

Maar helaas zijn er over de hele wereld mensen die niet geloven in Mij Engel Gabriël, maar ze weten wel dat er meer is tussen hemel en aarde.

Jammer genoeg wordt er weinig over Engelen/Aartsengelen gesproken, eigenlijk zouden ze dat op scholen bij moeten brengen aan de kinderen. Engelen zijn juist ook speciaal voor de kinderen om ze te helpen bij verdriet en pijn.

De tijd is bijna rijp dat Ik Engel Gabriël mij ga aankondigen aan de mensen. Ik blijf de boodschappen sturen totdat de mensen het door hebben dat er een betere wereld moet komen.

De mensen klagen over wat er de laatste tijd aan de gang is, en dat zij een betere wereld willen voor kinderen en kleinkinderen, en deze boodschappen zijn er juist om de mensen te helpen een betere wereld te gaan krijgen.

De laatste tijd worden er regelmatig energieën naar beneden gestuurd om de mensen naar een hoger niveau te gaan krijgen, zodat ze bewuster worden dat het helemaal fout gaat met de wereld, ook met de mensen en dat er verbeteringen moeten gaan komen.

De Allerhoogste Bron wil dat men gelukkig is op deze wereld, zonder oorlogen, zonder haat en nijd, maar ook is God/Allah er vreselijk op tegen dat mensen zichzelf doden, daar bedoelt Allah mee : IS strijders.

Dit is de taak van Engel Gabriël!

Heb vrede met elkaar Engel Gabriël en God zegent jullie.

Bekijk promotiefilmpje

DE WERELD MAG DE WAARHEID WETEN