DIT MEDICIJN HOORT IN HET ZIEKENFONDSPAKKET.

Hier een boodschap Engel Gabriel vanuit het Hiernamaals.

Ieder mens of ieder kind heeft het recht op een goed medicijn om een ziekte te bestrijden, of om de ziekte makkelijker te kunnen verdragen, en dan vind Ik het een onrecht dat van het middel “Spinraza” wat is ontwikkeld door de farmaceut Biogen, dat dit middel voor een veel te hoge prijs op de markt is gebracht en dat de fabrikant de winst in zijn eigen zak stopt, en dan pas gaat denken aan het belang van de patiënten.

Zulke praktijken  zouden strafbaar moeten zijn , want men gaat op deze manier over lijken van mensen, en Ik hoop dat de mensen tegen dit soort praktijken gaan protesteren, het is gewoon schandalig dat zieke mensen en vooral  kinderen bij fabrikant op de tweede plaats komen.

Ik Engel Gabriël vind dat het medicijn ”Spinraza” verplicht in het basispakket dient te worden opgenomen en dat het op een sociale manier op de markt gebracht dient te worden, dat de prijs van het middel op een gemakkelijke manier kan worden vergoed door de zorgverzekeraars, en gebruikt kan gaan worden door de mensen die het hard nodig hebben, vooral de kinderen.

Ik Engel Gabriël heb deze boodschap gekregen om dit door te geven aan de farmaceut  die het middel Spinraza heeft ontwikkeld, om het zo betaalbaar als mogelijk op de markt te plaatsen, want als het teveel kost er door dit handelen onnodig kindersterfte gaat worden veroorzaakt.

Iedereen heeft het recht op een betaalbaar geneesmiddel om het te kunnen gebruiken waar en wanneer het nodig is.

Dit was Engel Gabriël en God zegent jullie.