LEEF IN LIEFDE EN IN HARMONIE OP JULLIE MOOIE AARDE DAN KAN ER PAS VREDE KOMEN.

LEEF IN LIEFDE EN IN HARMONIE OP JULLIE MOOIE AARDE DAN KAN ER PAS VREDE KOMEN.
Gepubliceerd op : 29-04-2019.

Hier Engel Gabriël met een boodschap vanuit het Hiernamaals.

Wat bedroevend, wat bedroevend alweer een aanslag gepleegd en wel op een synagoge, waarom moet er altijd geweld gebruikt worden vanwege het geloof?

Laat alsjeblieft iedereen in zijn waarde en zeer zeker wat het geloof betreft, men behoeft geen geloof te hebben, als men maar waardig en in harmonie met mensen omgaat, dat is het allerbelangrijkste wat de Allerhoogste verlangt van de mensen.

De mensen zijn op de aarde gekomen om te leren, maar ook om verdraagzaam en vol met liefde in harmonie met elkaar om te gaan, zolang er geweld gepleegd wordt kan er nog steeds geen vrede ontstaan, vrede kan alleen pas komen als heel de wereld in harmonie leeft, zonder geweld, zonder haat en dat iedereen elkaar in de ogen durft te kijken, maar ook een hand durft te geven.

Jullie leven nu in de 21e eeuw en wat heeft men nou geleerd over liefde en verdraagzaamheid met elkaar? Niet echt, want er gebeuren nog steeds ook uit geloof moorden, geweld, en aanslagen, stop daar nou eens mee en probeer in vrede, in liefde en in verdraagzaamheid met elkaar om te gaan, denk aan jullie nazaten, moeten die nou ook allemaal weer met geweld en in ontevredenheid leven op deze aarde?

Het wordt tijd dat die knop nu eens een keer om gedraaid wordt, dat men nadenkt, ga in vrede, dat is het enige wat de Allerhoogste verlangt van jullie met elkaar in liefde, in harmonie en in vrede te leven, dat zijn de 3 belangrijkste dingen wat Allah, God of hoe men deze ook noemt graag verlangt voor de mensen op aarde.

Dit was Engel Gabriël en God zegent jullie.