MEDEMENSEN ZIJN ONZE BROEDERS EN ZUSTERS.

MEDEMENSEN ZIJN ONZE BROEDERS EN ZUSTERS.
Gepubliceerd op : 30-04-2019.

Hier een bericht van Engel Gabriël vanuit het Hiernamaals.

Beste mensen, waarom is er zoveel onrust en haat in de wereld? Omdat mensen zich onrechtvaardig behandeld voelen om dingen die vaak in een ver verleden hebben gespeeld, of omdat men zich als lid van een bepaalde stam of geloof beter en belangrijker voelt dan een ander.

Wanneer je als Nederlander in het verleden zou blijven hangen zouden wij geen goede relatie meer kunnen hebben met Italië ( Romeinse bezetting), Spanje ( bezetting Filips II, Alva), Frankrijk ( Napoleon), en ook niet met Duitsland ( 5 jaar bezetting).

Dit was allemaal in het verleden, wij leven in het nu, en gaan met z’n allen naar de toekomst, als je weet waar de mens vandaan komt, weet je ook dat via onderzoeken is aangetoond dat wij als mens in feite afkomstig zijn van een kleine dorpsgemeenschap met 7 eva’s in Afrika, en dat wij vanuit deze kleine gemeenschap geleidelijk aan de rest van de aarde zijn gaan bevolken.

Wij zijn door wetenschappelijke onderzoeken aangetoond allemaal broeders en zusters, laten wij de verschillen die er nu zijn vergeten, dat in gedachten houden en onze medemensen als broeders en zusters gaan beschouwen en behandelen, geen afscheiding, geen verschil, geen terugval naar het verleden, maar leven in het nu en gaan voor de gezamenlijke toekomst zonder haat en oorlog.

Dit was Engel Gabriël en God zegent jullie.