STOP MET PENDELEN, GLAASJE DRAAIEN, LETTERBORDEN, TAROTKAARTEN, REIKI EN WAT NOG MEER ZOALS VOODOO.

STOP MET PENDELEN, GLAASJE DRAAIEN, LETTERBORDEN, TAROTKAARTEN, REIKI EN WAT NOG MEER ZOALS VOODOO.
Gepubliceerd 26-10-2018 / 13-06-2019

Hier een boodschap van Engel Gabriël vanuit het Hiernamaals.

Ik wil het toch eens hebben over: glaasje draaien, pendelen, letterborden, tarotkaarten, reiki en wat nog meer zoals voodoo, mensen Ik kan niet genoeg waarschuwen, deze praktijken zijn gewoon levensgevaarlijk om daarmee aan de gang te gaan, voodoo dat doen ze in verschillende landen dit is ook niet toegestaan.

Jullie weten niet wat dit allemaal voor een narigheid kan brengen, het kan heel je familie en je omgeving negatief beïnvloeden door glaasje te draaien, pendelen, letterborden, tarotkaarten, reiki en wat nog meer zoals voodoo daarmee kan je entiteiten aantrekken deze doen zich zogenaamd voor als een familielid uit het Hiernamaals, je denkt dan dat je met een familielid praat, maar dat is niet zo.

Zij kunnen echt net doen of ze heel positief zijn, kijk daar voor uit en pas op, je kunt er je hele leven last van hebben zoals bijvoorbeeld : je werk kwijtraken, je kinderen of familieleden worden ziek, scheiding, je wordt zelf ziek, noem het maar op, zelfs overlijden van personen.

Maar STOP gelijk met die nare dingen, wees verstandig, er zijn vreselijke dingen daardoor gebeurd, dat de mensen beïnvloed zijn door entiteiten, ze zijn zo bij je, nog eerder dan je denkt en dan kom je er achter dat alles in je leven verkeerd gaat op een nare manier.

Dus schei uit want jullie die deze dingen doen trekken ( dat heb Ik al gezegd), entiteiten aan, entiteiten dat zijn zielen die over gegaan zijn, die niet naar Boven willen, maar op de aarde blijven en ze kunnen in jou kruipen en dan net doen of ze een medium zijn.

Dus kijk alsjeblieft uit en stop ermee om negatieve energieën naar binnen te halen, Ik kan niet vaak genoeg waarschuwen, en als dit toch gebeurd, Ik heb het gezegd, Ik heb gewaarschuwd, en als de mensen niet willen luisteren dan moeten ze maar voelen, want je weet niet wat voor ‘n last je kunt krijgen en niet alleen jezelf, maar ook je kinderen, je familie, je buren, je omgeving en dat is niet goed.

De Goddelijke Wereld verbiedt dit en STOP daarmee!!!
——————————————————-

Er is één uitzondering wanneer pendelen wél is toegestaan en dat is om uit te pendelen of een medicijn geschikt is voor een persoon.

Dit was Engel Gabriël en God zegent jullie allemaal.