VOORKOM ONGELUKKEN.

VOORKOM ONGELUKKEN.
Gepubliceerd op : 13-06-2019

Lieve mensen Hier Engel Gabriël met een bericht vanuit het Hiernamaals.

Het moet me toch van het hart er gebeuren nog steeds ongelukken op de weg door vluchtauto’s, mensen die op de vlucht zijn over de hele wereld, maar Ik wil ook daarom een waarschuwing geven, dat er ook mensen met mobieltjes en smartphones achter het stuur zitten.

Het is levensgevaarlijk, levensgevaarlijk om hiermee bezig te zijn, en ook mensen die op de vlucht zijn met een auto : levensgevaarlijk er kunnen dodelijke ongelukken gebeuren, of dat er zwaargewonden vallen.

Dus Ik Engel Gabriël waarschuw alle mensen over de hele wereld, laat uw telefoon liggen ook als er gebeld wordt laat dat bericht, ga aan de kant en ga het bericht alsnog lezen, of beluisteren maar nooit rijdend op de weg gaan telefoneren of appen, Ik zeg hierbij ook weer levensgevaarlijk.

Er moeten onderhand minder ongelukken op de weg gebeuren, want Ik vind het heel erg voor de familie en hun nazaten.

Dit was Engel Gabriël en God zegent jullie.