LAAT DE KINDEREN NIET TE LANG VAN HUIS AF ZIJN.

LAAT DE KINDEREN NIET TE LANG VAN HUIS AF ZIJN.
Gepubliceerd op : 17-06-2019

Lieve mensen hier een boodschap van Engel Gabriël vanuit het Hiernamaals.

Graag wil Ik toch iets zeggen namens de Goddelijke Bron namelijk : dat de kinderen veels te lang weg zijn van hun ouders, er zijn kinderen die worden s’morgens al om 7 uur gedropt op een kindercreche of zo, en dan s’avonds om 6 of 7 uur worden ze pas weer opgehaald.

Ik weet wel dat dat noodgedwongen is door de overheid, of dat de ouders soms te ver van school af wonen, maar toch net als vroeger is het beste voor een kind, dat de school om 9 uur begint en de kinderen tussen de middag als het kan naar huis gaan en ook dat de school gewoon om 4 uur uitgaat.

Zodat de kinderen lekker voordat ze hun bedje ingaan een tijdje bij hun ouders kunnen zijn, maar de tijden worden steeds korter dat de kinderen thuis zijn, in plaats daarvan worden de tijden dat de kinderen van huis af zijn steeds langer.

Ik Engel Gabriël vind dat hier toch wel een verandering in moet komen.

Dit was Engel Gabriël en God zegent jullie.