MENSEN PROBEER NOU EENS TE LUISTEREN NAAR DE BOODSCHAPPEN DIE OP DE WEBSITE KOMEN, EN DOE ER OOK WAT MEE VOORAL VOOR HET TOTALE MILIEU EN JULLIE NAZATEN.

Gepubliceerd : 07-04-2021

MENSEN PROBEER NOU EENS TE LUISTEREN NAAR DE BOODSCHAPPEN DIE OP DE WEBSITE KOMEN, EN DOE ER OOK WAT MEE VOORAL VOOR HET TOTALE MILIEU EN JULLIE NAZATEN.

Lieve mensen, hier een hele duidelijke boodschap die Lucy direct vanuit het Hiernamaals heeft ontvangen.

Jullie beseffen niet dat deze boodschappen zijn bedoeld om een betere wereld te krijgen, om de mensen bewuster te maken van wat er nog steeds fout gaat in de wereld en daarom krijgt Lucy net als Jezus in die tijd direct boodschappen vanuit het Hiernamaals, van God/Allah.

Het is jammer dat er steeds meer mensen hun hoofd omdraaien als er een boodschap komt van Engel Gabriël, Jezus heeft ook zoveel moeite gedaan om de mensen bij te brengen hoe men moet leven, met de mensen, de dieren en hoe men met de natuur dient om te gaan.

Lucy krijgt de boodschappen door om de leer van God te verkondigen, maar de mensen zijn nog steeds : DOOF, BLIND EN STOM.

Jullie beseffen niet dat Lucy keihard werkt om de boodschappen van God/Allah direct op de website te zetten, dus naar jullie mensen zodat de mensen in de gelegenheid zijn om op de website de laatste berichten te lezen.

Momenteel gebeurd precies hetzelfde in deze eeuw, als toen in de tijd dat Jezus geleefd heeft, toen luisterden de mensen ook niet naar Jezus en werd Jezus ook bespuwt, bespot en noem maar op.

Jezus heeft ook zijn best gedaan om de leer te verkondigen van Boven, om de mensen een handje te helpen hoe men beter kan leven en met elkaar om kan gaan zoals : heel goed te zorgen voor de mens, de dieren en de natuur.

Maar de boodschappen gaan over het algemeen over de fouten van de mensen, om de mensen te helpen, door deze boodschappen helpt Lucy een handje mee om voor jullie mensen en jullie nazaten een betere en een gezondere wereld te gaan krijgen, het is jammer dat vele mensen zich DOOF,BLIND EN DOM opstellen.

Jullie hebben geen besef dat Lucy keihard werkt om de boodschappen van God/Allah direct vanuit de Bron op de website te gaan krijgen, en zo naar jullie te sturen.

MET ANDERE WOORDEN, JULLIE BEGRIJPEN NOG HELEMAAL NIKS VAN DIE BOODSCHAPPEN, WANT ANDERS ZOUDEN JULLIE NIET ZO REAGEREN, HET IS IN HET VERLEDEN OOK GEBEURD, EN WAAR DRAAIDE HET OP UIT? HOE IS JEZUS AAN ZIJN EINDE GEKOMEN?

Als de mensen toen al beter hadden geluisterd naar de wil van de Goddelijk Wereld en ernaar hadden gehandeld, dan had ontzettend veel leed de toenmalige bewoners, de dieren en de natuur bespaard gebleven.

Dit is een belangrijke boodschap gebracht door Engel Gabriël naar Lucy Nesse en afkomstig vanuit de Goddelijke Bron.

===============================================================================================
Beste mensen wij die de website vullen met de boodschappen die Lucy Nesse doorkrijgt van Engel Gabriël proberen middels de boodschappen de mensen bewuster te maken van de zaken die er op de wereld fout gaan, en wat wij allen er eventueel aan kunnen doen om deze te gaan verbeteren, tevens ontvangt u tijdens het kijken naar de website energieën waar u rustig van wordt.
De website met vele boodschappen kan worden bekeken op : www.engelgabriel.nl
==================================================================================================
Even getoond nog ter informatie : God geeft de boodschappen aan Engel Gabriël en deze geeft ze op de aarde aan Lucy Nesse, zij haalt de boodschappen niet uit boeken, maar krijgt ze direct uit de eerste hand van Engel Gabriël, deze zijn ook actueel, zij heeft ook zelf twee boeken geschreven die bij de boodschappen op Facebook worden getoond.