Dienstmededeling: betreft het overlijden van Lucy Nesse-Nooijens.

Gepubliceerd: 23-11-2022

Beste mensen,

Ik Willem Nesse moet jullie tot mijn grote verdriet mededelen dat mijn lieve vrouw Lucy na een lang ziekbed op 28-10-2022 is overleden.

Zij is gelukkig en vredig in een hospice heen gegaan in de wetenschap waar zij naartoe is, zij mocht namelijk naar de sfeer waarop zij is afgestemd.

Ik zal de website laten bestaan en er af en toe berichten die actueel zijn op plaatsen, of eerdere berichten naar voren halen.

Het ga jullie allemaal goed en weet dat wij allemaal op deze planeet moeder aarde zijn om te leren, ook de vaak nog jonge zielen die momenteel verschrikkelijke dingen doen.

Wij kunnen onvoorwaardelijke liefde sturen naar alle zielen die tot het Al behoren, want ooit als wij niet meer naar een planeet gaan komen we weer bij elkaar, alle mensen zijn broeders en zusters en door positieve energie naar alle zielen te sturen kunnen wij met zijn allen de negatieve invloeden meer en meer laten verdwijnen.

Weet dat God liefde is en dat alle mensen gelijk zijn.

===============================================================================================================

Gepubliceerd : 15-11-2020 / 29-06-2021

WAT ZIJN JULLIE MENSEN BEREID TE GAAN DOEN AAN DE TOEKOMST VAN JULLIE EIGEN NAZATEN?

Hier een boodschap van God gebracht naar Engel Gabriël en op aarde gegeven aan Lucy Nesse.

Beste mensen, Wij van de Goddelijke Wereld proberen jullie zo goed als mogelijk te inspireren wat de beste maatregelen zijn om de klimaatveranderingen op jullie mooie aarde beheersbaar te houden.
Het is gewoon een feit dat de energie die nodig is om orkanen te laten ontstaan steeds sterker wordt omdat de temperatuur van het oceaanwater wat eigenlijk de motor van een orkaan is stijgt, en deze ook vaker gaan voorkomen.
De hoeveelheid CO2 in de atmosfeer is bepalend voor de temperatuur op aarde en beïnvloed ook de temperatuur van het water van de zeeën en de oceanen.

De wereldwijde intensive bio-industrie produceert onnoemelijk veel CO2, want al die dieren lopen steeds te ruften en te boeren waarbij veel C02 en methaan vrijkomt wat het broeikaseffect verhoogt en waardoor de ozonlaag die jullie allemaal beschermt tegen schadelijke straling van de zon op een gegeven moment niet meer voldoende wordt tegengehouden met alle gevolgen voor het DNA van mensen, dieren en planten.

Tevens is het een feit dat om 1 kilo vlees te produceren er circa 10 kilo graan of ander veervoer nodig is, deze voedselproductie kan beter voor de mensen worden gebruikt tevens wordt dan de aarde minder belast.
Het aantal vliegtuigen wat dagelijks over de aarde vloog is in deze Coronaperiode aanmerkelijk verminderd wat de kwaliteit van de atmosfeer positief beïnvloed, tevens zijn veel mensen indien mogelijk gedeeltelijk thuis gaan werken wat ook goed is voor het milieu.

Onnodiger vliegbewegingen zoals 3 keer per jaar op vakantie gaan met het vliegtuig moet ook worden beperkt, trienreizen moeten meer worden gestimuleerd omdat dit veel beter is voor het klimaat en het milieu.
Bij de industrie valt nog veel te verbeteren wat hun voor het milieu schadelijke uitstoot betreft, tevens zou het voor het milieu en het klimaat beter zijn als alle mensen zouden stoppen, of in ieder geval het gebruik van dierlijke eiwitten zoveel als mogelijk zouden gaan beperken.

Als consument is het ook raadzaam om zoveel als mogelijk streek, seizoen producten zoals groenten en fruit te consumeren om te voorkomen dat er dagelijks veel vliegbewegingen en ander vormen van vervoer nodig zijn om de producten bij de supermarkt te bezorgen dit is veel beter en minder schadelijk voor het totale milieu.
Het vervoer kan ook stukken beter worden geregeld net zoals de manier van verwarmen van huizen, kantoren en andere werkplekken.

Deze maatregelen om de ideale situatie te gaan bereiken kosten veel geld, maar jullie als huidige aardbewoners dienen wel te gaan beseffen dat jullie de verantwoording hebben voor de toekomst van jullie kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Er is nu in de huidige situatie nog tijd om het tij voor de aarde en alle bewoners op de aarde te keren mensen, doe er wat aan en ga handelen voor de toekomst van jullie eigen nazaten en voor alles wat leeft op de aarde.

Dit is een belangrijke boodschap voor de toekomst van de aarde en alles wat erop leeft.

Dit is een boodschap van God naar de aarde gebracht door Engel Gabriël en gegeven aan Lucy Nesse, en God zegent u allen.

=====================================================================================
*Beste mensen wij die de website vullen met de boodschappen die Lucy Nesse doorkrijgt van Engel Gabriël proberen middels de boodschappen de mensen bewuster te maken van de zaken die er op de wereld fout gaan, en wat wij allen er eventueel aan kunnen doen om deze te gaan verbeteren, tevens ontvangt u tijdens het kijken naar de website energieën waar u rustig van wordt.
De website met vele boodschappen kan worden bekeken op : www.engelgabriel.nl
=============================================================================================
Even nog ter informatie : God geeft de boodschappen aan Engel Gabriël en deze geeft ze op de aarde aan Lucy Nesse, zij haalt de boodschappen niet uit boeken, maar krijgt ze direct uit de eerste hand van Engel Gabriël, deze zijn ook actueel, zij heeft ook zelf twee boeken geschreven die bij de boodschappen op Facebook worden getoont.
==================================================================================================