Bericht na een lange tijd.

12-06-2023

Bericht na een lange tijd.

Beste mensen hier een bericht na een lange tijd geschreven door Willem Nesse.

Ik heb na het overgaan van Lucy Nesse naar de sfeer waar zij heen mocht gaan niet de moed gehad om te schrijven,
maar nu wel.

Ik ben in de gelegenheid geweest om vele boeken te lezen, onder andere van Loes van Loon, zij heeft nu totaal 8 boeken geschreven die heel interessant zijn.

Zij is voor een lange tijd in de gelegenheid geweest om met een engel regelmatig, soms dagelijks naar de sferen te gaan om samen met de engel en anderen de zielen in de sferen te helpen.
Zij heeft dit voor een lange tijd mogen doen, van die bezoeken zijn ook boeken geschreven en wel op een heel speciale manier.
Het is echt heel interessant wat zij allemaal kon en mocht meemaken en de hulp die zij kon en mocht geven was ook heel bijzonder.
Het is echt een aanrader om te proberen deze boeken via de bieb of anders via de boekhandel te gaan lezen.

Ook ben ik in de gelegenheid geweest om boeken van Christine von Dreien te lezen die veel te vertellen heeft.
Zij is een jonge Zwitserse vrouw met speciale gaven, ook via google op te zoeken en de boeken kunnen worden gekocht via de boekhandel of u kunt ze waarschijnlijk ook bij de bieb lenen.
Zij verteld dat wij al heel lang worden gemanipuleerd en wat wij eraan kunnen doen met vele mensen om onder het juk van deze manipulatie uit te gaan komen.

Tevens ben ik naar een lezing geweest van een hele indrukwekkende man die veel te vertellen heeft wat wij vaak niet weten omdat dit niet wordt gepubliceerd.
De man heet Ard Pisa en is op te zoeken via ardpisa.nu

Ok luister en kijk ik regelmatig naar Robbert van den Broeke die regelmatig interessante boodschappen geeft en tevens een buitenaardse healing, ook op te roepen via youtube.

Nou beste mensen dit was tot nu wat ik wilde mededelen.

Het ga jullie allemaal goed en ik stuur vanuit hier liefde naar jullie allemaal.